مهندسی عمران ایران

مطالب عمومی مهندسی عمران معماری شهرسازی

مهندسی عمران ایران

مطالب عمومی مهندسی عمران معماری شهرسازی

ایمنی برای عابرین پیاده با استفاده از پردازش تصویر

ایمنی برای عابرین پیاده با استفاده از پردازش تصویر



شرکت Volvo در مورد استفاده از تکنولوژی های ژئوماتیکی برای افزایش کیفیت و امنیت رانندگی در ابتکاری جدید، با استفاده از سیستم های متنی بر پردازش تصویر، ترمز خودکار را روی سری جدید خودرو هایش که چندی پیش در نمایشگاه خودرو ژنو رونمایی شد نصب کرده است. این سیستم که اولین در نوع خود می باشد، تشخیص عابرین و دوچرخه سواران (Pedestrian and Cyclist Detection) نام دارد. این سیستم روی بیش از 7 مدل از تولیدات کنونی ولوو نصب خواهد شد.



اساس این سیستم بر پایه پردازش تصاویر دریافت شده از دوربین تعبیه شده در پشت آینه وسط می باشد. نرم افزار توسعه داده شده با بررسی الگو های موجود از افراد که در پایگاه داده آن قرار دارد با تصاویر دریافتی، عابرین پیاده و دوچرخه سواران را شناسایی می کند. البته پردازش تصویر تنها روش شناسایی نیست و سیستم راداری دقیق نیز روی این خودرو ها ثبت شده است. این داده ها در عین حال که به نرم افزار در تعیین تعداد موانع موجود کمک می کند، بعنوان آزمایشی برای تعیین دقت الگویابی های انجام شده به کار می رود. در عین حال، بدون استفاده از این سیستم راداری امکان تعیین فاصله افراد یا دوچرخه سواران وجود ندارد و واضح است که این پارامتر در شدت و زمان اعمال ترمز خودکار کاملا ضروری است. این سیستم همچنین مسئولیت عدم انحراف خودرو را بر عهده دارد و بر اساس سرعت و فاصله، فشار ترمز روی هر چرخ را چنان تعیین می کند که خودرو از مسیرش خارج نشود. این سیستم از اواسط ماه می روی مدل های اعلام شده نصب می شود و پیش بینی می شود که نقش مهمی در کاهش تصادفات و تلفات ناشی از برخورد خودرو ها با عابرین پیاده یا دوچرخه سواران داشته باشد.

و Volvo برای ناوبری بهتر وسایل نقلیه باهم همکاری می کنند

اخیرا شرکت Garmin که در حوزه تجهیزات ناوبری فعالیت می کند توافقنامه ای را با شرکت سازنده وسایل نقلیه سبک و سنگین Volvo برای همکاری در زمینه تولید تجهیزات ناوبری به امضا رسانده است. بر طبق این توافقنامه شرکت Volvo برای تولید تجهیزات ناوبری و ارتباطی و همچنین توسعه فن آوری های مورد نیاز برای محصولات بطور مشترک فعالیت می کنند. این دو شرکت همچنین در نمایشگاه تجهیزات Miami از سیستم ناوبری حرفه ای Garmin و اهرم رانندگی Volvo بطور مشترک پرده برداری کردند.



این دو شرکت امیدوارند اولین محصولات مشترک آن ها در سال 2012 به بازار عرضه شود که بر اساس تجربه های قبلی، مانند سیستم رانندگی خودکار IPS شرکت Volvo که بر روی خودرو های سری GHP 10v نصب شده اند تولید می شود.
این قرارداد یک حرکت هوشمندانه برای شرکت Volvo می باشد چرا که این شرکت موتور های Penta را با تجهیزات و لوازمی از پلتفرم EVC مرتبط کرده است و Volvo می داند که فن آوری هایی که در اختیار شرکت Garmin است می تواند نقش بسیار مهمی در بهبود کارایی وسایل نقلیه عرضه شده توسط این شرکت ایفا کند.

عملیات اجرایی فاز دوم پروژه قزوین-الموت-تنکابن به زودی آغاز می‌شود

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت راه وشهرسازی، سید قاسم بی نیاز اظهار داشت: فاز دوم پروژه قزوین-الموت-تنکابن از روستای شهرک تا حدفاصل روستای جورهلوان و جیر سربالان به طول 52 کیلومتر احداث می‌شود و ادامه آن تا کمربندی تنکابن به صورت بهسازی راه موجود ادامه می یابد.

وی افزود: هزینه اجرای فاز دوم پروژه قزوین-الموت-تنکابن 411 میلیارد تومان است که مقرر شده است در زمان سه سال توسط قرارگاه خاتم‌الانبیاء اجرا شود. وزارت راه وشهرسازی هزینه اجرای پروژه را از محل فروش سهام شرکت‌های دولتی قابل واگذاری، تامین خواهد کرد.

مدیر کل روابط عمومی وزارت راه وشهرسازی تصریح کرد: فاصله قزوین تا تنکابن از طریق پروژه مذکور به طول 148 کیلومتر است که 93 کیلومتر آن در استان قزوین و 55 کیلومتر در استان مازندران واقع شده است. این در حالی است که مسافت فعلی قزوین تا تنکابن 330 کیلومتر است که با احداث پروژه راه اصلی قزوین-الموت-تنکابن طول مسیر 182 کیلومتر کاهش می یابد.

وی بیان داشت: پیشنهاد احداث پروژه راه اصلی قزوین-الموت-تنکابن در سفر مقام معظم رهبری در سال 1382 مطرح و مورد تصویب معظم‌له قرار گرفت و با اعلام موافقتنامه طرح در سال 1385، عملیات اجرایی فاز نخست پروژه از قزوین تا روستای شهرک الموت به طول 62 کیلومتر آغاز شد و هم اکنون 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

بی نیاز یادآور شد: احداث این پروژه در حمل ونقل مواد اولیه، نیروی انسانی و محصولات کشاورزی برای منطقه که دارای ظرفیت بالای در کشاورزی، صنعت و گردشگری دارند نقش بسزایی خواهد داشت و با توجه به اینکه منطقه الموت با داشتن بیش از 90 روستا از داشتن راه اصلی مناسب برخوردار نیست با احداث محور فوق مشکل منطقه الموت نیز مرتفع می‌شود.

وی بیان کرد: با احداث پروژه قزوین-الموت-تنکابن ترافیک استان‌های غرب، شمال‌غرب و مرکزی کشور از طریق این جاده به شهرهای شمالی کشور توزیع شده است و علاوه بر توزیع ترافیک کاهش چشمگیری در زمان مصرف سوخت در پی خواهد داشت.

مدیر کل روابط عمومی وزارت راه و شهرسازی تاکید کرد: پروژه قزوین-الموت-تنکابن موجب کاهش 182 کیلومتر مسیر موجود می‌شود که کاهش مصرف چهار میلیون و 800 هزار لیتر سوخت در سال را در پی دارد.

وی افزود: فاز دوم پروژه قزوین-الموت-تنکابن به طول 52 کیلومتر است که 21 کیلومتر آن در استان مازندران و 31 کیلومتر آن در استان قزوین است.

این مقام مسئول اعلام کرد: این پروژه دارای 26 دستگاه تونل است که طولانی‌ترین آن 4300 متر طول دارد و عرض پیش بینی شده در این پروژه 11 متر است.

بی نیاز در پایان بیان داشت: احداث راه‌های جدید و متعادل نمودن ترافیک و توزیع سفرها به شهرهای شمالی در نقاط مختلف ضروری به نظر می رسد و از آنجا که حد فاصل جاده چالوس تا جاده قزوین-رشت محوری برای رسیدن به شهرهای شمالی وجود ندارد، مطالعات انجام شده نشان داد جاده قزوین-الموت-تنکابن گزینه مناسب برای اتصال به شهرهای شمالی است.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد